tabloid fotografie

De paparazzi fotograaf maakt foto's tijdens een bedrijfsfeest
bij binnenkomst op de rode loper. Deze foto's worden in een fictieve magazine cover geplaatst en direct geprint.

Ook doen we dit soms bij de bezoekers van een beursstand, waarbij de foto die u meegeeft dan meteen voor communicatie over uw product zorgt. Zie het als een pamflet wat niet wordt weggegooid.

uw bezoekers als echte vip's gefotografeerd

Bij de rode loper worden de gasten gefotografeerd als ware ze echte VIP's. Een stukje verderop staat een printstation die de foto al automatisch heeft uitgeprint, direct klaar om mee te nemen.

feestelijke ontvangst, foto cadeau

Bij aankomst bij een bedrijfsfeest wordt de 'rode-loper' foto gemaakt, maar de fotograaf kan ook "los" rondlopen.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

De paparazzi fotograaf is een professionele fotograaf die zelfstandig opereert of bestaat uit een leuk fototeam van hosts/hostessen.

speciale editie

De foto's worden natuurlijk voorzien van branding of geplaatst in een speciale tabloid opmaak. Deze opmaak kan een bestaand of fictieve tijdschrift cover zijn of bijvoorbeeld een "special edition" van uw bedrijfsmagazine.

gestroomlijnde workflow

Dankzij de gestroomlijnde fotoprint workflow kan men ook direct na de opname de afdruk in ontvangst nemen. Het aanwezige printstation staat middels een draadloze verbinding in contact met de fotograaf.

Weinig ruimte nodig en effectief

Deze act heeft maar weinig ruimte nodig en dat is erg handig bij een kleine beursstand. De fotograaf weet voorbijgangers te verleiden om uw beursstand te betreden.

paparazzi fotograaf

u bent slechts een paar klikken verwijderd van een gedenkwaardig event

neem contact op! dan bespreken we uw plannen.

offerte