Over ons

Funpix fotomarketing : ervaring, innoverend en flexibiliteit

Funpix direct maketing
Funpix was al in 1998 als pionier actief in de green screen fotografie, en daarmee de eerste die green screen fotografie ook als fotomarketing in Nederland introduceerde. De digitale fotografie had net zijn intrede gedaan en het was in die tijd al een noviteit dat de foto-opnames direct uitgeprint konden worden laat staan voorzien van een andere achtergrond.
De ontwikkelingen in de fotografie zijn zo snel gegaan dat je je tegenwoordig nauwelijks nog een wereld zonder al die mooie voordelen van digitale fotografie en afwerking kunt voorstellen.

In de afgelopen jaren heeft Funpix de green screen eventfotografie op diverse - van super grote tot hele kleine - evenementen uitgevoerd en steeds weer maatwerk geleverd. We hebben daarbij automatisch een enorme database met beelden opgebouwd.

Tegenwoordig hebben we diverse soorten green screen voor entertainment en marketing, passend bij verschillende doelen.

Vormgeving en realisatie
Voor events die een grote productie nodig hebben beschikken we over het snelste green screen fotosysteem met de grootste capaciteit en een enorme fotobibliotheek met vele thema's. Mocht daar toch iets aan ontbreken, dan maken we altijd een aantal passende kwaliteitsvisuals voor jouw event wat niet meer hoeft te kosten.

We nemen graag de zorgen voor een perfecte invulling van jouw evenement over!

meer weten?

neem contact op om je plannen te bespreken

Laat je door ons adviseren: welke vorm van fotomarketing past het beste bij jouw doel?

neem contact op
Enthousiast geworden?
vraag direct een offerte aan