photobooth voor online event

online PHOTOBOOTH
voor online event

Maak een foto van jezelf of je partner of haal een foto uit de fotobibliotheek op je smartphone of computer. De persoon op deze foto wordt dan automatisch vrijstaand gemaakt, waarna je een keuze maakt uit leuke visuals en je jezelf in de juiste grootte positioneert.

Als je klaar bent kan je de foto downloaden, e-mailen of delen via social media of sms. Alle creaties van alle deelnemers zijn indien gewenst ook in een online fotogalerie te zien. Natuurlijk wordt de Online Photo Booth helemaal gebrand zodat het past bij jouw bedrijf of event.

De ONLINE FUN photoBooth

Online foto fun event om samen te doen. Keuze uit leuke kaders en visuals helemaal passend bij het thema of publiek. Net als bij de green screen techniek kan de achtergrond bij de opname verwijderd worden, dit gebeurt automatisch of handmatig.

online photobooth
PHOTOBOOTH WEBAPP

De online Photo Booth is een webapplicatie die via computer of smartfoon te bedienen is. De webapplicatie wordt voorzien van uw eigen branding en specifieke wensen.

social media

De foto is direct te delen via social media en kan naar het eigen e-mailadres gestuurd worden. Deze e-mailadressen kunnen worden verzameld en opgeslagen.

VORMGEVING

Zoals je van Funpix gewend bent, maken of ondersteunen wij bij de vormgeving van de visuals of sjablonen waar de deelnemers uit kunnen kiezen.

Visuals op maat

Net zoals bij een fysieke Photo Booth kunnen de deelnemers kiezen uit verschillende leuke kaders of visuals die zijn voorzien van een branding.

INSTANT fotoGALERIE

De deelnemer kan na de opname naar de online fotogalerie gaan om daar alle foto's te bekijken die andere deelnemers gemaakt hebben.

MARKETING

Ook is er een statistiekenpagina of rapport beschikbaar om alle activiteiten van de fotoactie inzichtelijk te krijgen.

u bent slechts een paar klikken verwijderd van een gedenkwaardig event

neem contact op! dan bespreken we uw plannen.

offerte