snap chat foto effects op kinder events

De grappige digitale effecten bekend van Snapchat plus vele extra effecten in deze Argumented Reality fotostudio zorgen voor gezellige LIVE interacties voor de deelnemers, met blije gezichten.

Argumented Reality Effects fotostudio

Argumented Reality green screen fotostudio is een nieuwe interactieve manier om uw gasten te entertainen met video en foto.

3D-DIGITALE REKWISIETEN

Augmented Reality-effecten voor foto's, video's en gifs. Deze 3D-digitale rekwisieten maken gebruik van face-tracking. Kies uit een uitgebreide selectie digitale rekwisieten.

Leuk voor de kids

Juist voor events met kinderen is deze green screen studio gecombineerd met digitale trukendoos erg amusant.

bekend van snapchat

Veel van deze effecten zijn bekend van de App Snapchat, maar in de fotostudio vorm zijn er nog veel meer keuzes en kan er worden gecombineerd met een green screen setting om echt helemaal in een andere wereld terecht te komen.

green screen live

De deelnemer ziet zichzelf LIVE in de setting staan met het gekozen digitale effect. Er is een ruime keuze uit verschillende green screen settings waarin men helemaal los kan gaan.

print en online distributie

De foto wordt direct afgedrukt en/of kan naar een e-mail of social media worden gestuurd.

face-tracking

Opeens speciale make-up op uw gezicht, een neon kroon of viking helm op, konijnenoren of hondenneus? De mogelijkheden zijn teveel om op te noemen.

u bent slechts een paar klikken verwijderd van een gedenkwaardig event

neem contact op! dan bespreken we uw plannen.

offerte