green screen LIVE geeft meer plezier!

Met onze green screen LIVE fotostudio krijgen jouw gasten het neusje van de zalm. Super vette ervaring dankzij de LIVE video interactie, altijd vele prachtige visuals om uit te kiezen, en een supersnelle verwerking.

de GREEN SCREEN ervaring die je niet wilt missen

Funpix maakt grappige of memorabele maar altijd kwalitatief goede foto's van de bezoekers op jouw evenement. Dat kan op een bedrijfsfeest, festival of congres zijn of een promotionele fotoactie op straat of in uw beursstand.

On-the-spot foto's printen

Snelste green screen systeem op de markt. De bezoekers van uw evenement kunnen de foto's online via social media on-the-spot delen. Gratis branding of logo in beeld. Bekijk de mogelijkheden.

event lead generation

Het einddoel is een direct klaar fotoafdruk of het direct delen van de foto via een aanwezige unit. die ze via social media online on-the-spot kunnen delen. Handig voor merkpromotie en het opbouwen van een marketinglijst.

live foto's

Green screen Live foto's is de moderne green screen fotostudio waarbij de gasten zich real-time in een fotosetting naar keuze zien bewegen. Dit zorgt voor een nog hogere entertainment waarde en dus een leukere belevenis voor de deelnemers. In de set geven ze zelf aan welke fotoachtergrond ze willen.

AChtergrondkeuze

Funpix zorgt kosteloos voor de perfecte visuals die passen bij het publieksprofiel of thema.

fotomarketing

Erg geschikt voor marketingacties op beurzen, festivals en evenementen. Deelnemers gaan erin op en raken betrokken bij je merk. Levert vaak duizenden e-mailadressen en andere kostbare bezoekersgegevens op.

de fotograaf

En last but not least, de Funpix fotograaf is een entertainer die de foto opname tot een leuke belevenis maakt en altijd gaat voor het allerbeste resultaat, want in hart en nieren is de entertainer toch een echte vakfotograaf. Onze vaste klanten weten dit al jaren.

twee dames met stuurtje alsof in auto

u bent slechts een paar klikken verwijderd van een gedenkwaardig event

neem contact op! dan bespreken we uw plannen.

offerte