Fotomarketing

Foto-acties met een missie!

foto cadeau

Veelal besluit de opdrachtgever van de fotoactie dat er een geprinte foto wordt meegegeven aan het publiek of de bezoekers. Het wordt gezien als een royaal gebaar en men is er erg dankbaar voor. Bovendien is de kans groot dat de foto thuis of in het bedrijf opgehangen wordt, waardoor de branding op de foto blijvend is beeld is voor de doelgroep.

Het uitdelen van een fysieke foto op bedrijfsfeesten is logisch, zo hoort dat op een feestje. De foto's kunnen gemakkelijk los als printje meegegeven worden, maar het kan extra mooi zijn om ze in een mooi kartonnen fotokader te plaatsen.

merkbeleving

Uw doelgroep op een actieve en plezante wijze in contact laten komen met uw merk? Een fotoactie is hiervoor een uitstekend hulpmiddel en kan overal plaatsvinden.
Op straat, in winkelcentra, op een beurs of festival laten bezoekers zich maar al te graag fotograferen in een grappige fotosetting.

We kunnen voor u mooie funvisuals met of zonder componenten uit bestaande beeldcampagnes maken, natuurlijk altijd voorzien van branding en/of eventuele andere communicatie.

datacollectie

Na het verkrijgen van de gegevens van personen die hebben deelgenomen aan een fotoactie volgt de één op één marketing fase, vaak in de vorm van een mailing van nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen.

Fotomarketing heeft zich inmiddels echt bewezen als een uitstekende manier om bezoekersgegevens te verkrijgen, zodat u een hoop adressen verzamelt waarmee een marketingcampagne gestart kan worden.

social media

Als een persoon deelgenomen heeft aan een Funpix fotoactie kan deze het leuke fotoresultaat direct per e-mail naar zichzelf versturen. Hij of zij ontvangt de foto op de smartphone voorzien van social media buttons om de foto direct weer te delen via een favoriet kanaal naar eigen keuze.  
Van al deze activiteiten worden door ons statistieken bijgehouden die u ook live kunt inzien.

U kunt uiteraard ook alle foto’s direct op uw Facebook fanpage plaatsen waar de bezoeker de foto kan liken, sharen, taggen en downloaden.

fotosites

Funpix kan voor u ook verschillende soorten responsive fotowebsites vervaardigen zowel met alsook zonder social media share buttons. De foto's zijn altijd gemakkelijk terug te vinden op fotonummer. Tevens kunnen we de foto's live op facebook zetten.

Fotomarketing reikt verder dan de foto's die gemaakt worden op een evenement. De meerwaarde die de social media kunnen geven aan een fotoactie is minstens evenzo belangrijk. De Funpix fotosites zijn voorzien van de bekendste sociale media buttons. U ontvangt van ons een inlogcode tot een analytics pagina waarop u zelf 'live' alle social media sharing activiteit kan volgen. Deze service is geheel kosteloos.

teambuilding

Het maken van een teamfoto is ook een prachtige teambuilding methode. Dit wordt gebruikt tijdens een intern bedrijfsevent of trainingsdag, als intermezzo of actie-onderdeel van de dag. De Funpix fotograaf maakt er voor u tijdens dit  fotomoment een leuke beleving van met als doel mooie pittige fotoplaten van diverse bedrijfsafdelingen en managementteams.
De fotograaf gaat veel verder dan "even op het knopje drukken". Met vastberadenheid, lef en humor wordt iedere groepsfoto een "Nachtwacht". Niemand blijft onberoerd, iedereen toont zijn passie en enthousiasme. Een geweldige groepsbelevenis met een door de deelnemers zeer gewaardeerd eindresultaat.